Canvas pro
Canvas pro

Canva Pro: Work your design magic

Professioneel opgemaakte posts op sociale media versterken je digitale verhaal en boosten de perceptie van je bedrijf. Wil je dat je posts in een consistente, herkenbare huisstijl opgemaakt zijn, maar heb je geen grafische skills? Wil je tijd en kosten besparen en gewoon zelf aan de slag te kunnen? Dan is de online ontwerptool Canva de perfecte tool om binnen jouw huisstijl marketingwaardige content te creëren.

Tijdens deze comma college word je wegwijs gemaakt in de belangrijkste features van Canva Pro. Je leert hoe je een professioneel bedrijfsaccount aanmaakt, hoe je aan de slag gaat met je eigen merkmateriaal en hoe je beelden kan maken voor al jouw socialmedia-accounts. Op die manier ligt elke post of story in lijn met de stijl van jouw bedrijf én hou je de opmaak volledig in eigen handen. Breng zeker je pc mee en zorg dat je Canva Pro hebt, zodat je meteen aan de slag kan met onze hands-on tips & tricks.

Concreet zal je na deze opleiding:

  • een grondige introductie in Canva Pro gekregen hebben, na de sessie kan je je dan op eigen houtje verder verdiepen in de tool
  • weten hoe je je merkmateriaal (logo, lettertype en merkkleuren) bewaart in een map en hoe je het implementeert in nieuwe designs
  • verschillende templates kunnen aanmaken, bewerken en downloaden
  • op een vlotte manier stilstaande en bewegende posts kunnen ontwerpen
  • met bakken inspiratie aan de slag kunnen aan jouw merk

Wil je zelf leren ontwerpen met Canva Pro? Schrijf je dan snel in voor deze comma college op vrijdag 7 juni, van 8u30 tot 10u30 in de 411. Wij voorzien koffiekoeken als ontbijt.

7 juni 2024

8u30-10u30

Canva 07/06
€ 200,00

Abonneer je op de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van 

alle opleidingen.