google looker studio
google looker studio

Google Looker Studio: visualiseer je bedrijfsinzichten

Google Looker Studio is een krachtige tool om data te visualiseren en te analyseren op een efficiënte en effectieve manier. Het biedt de mogelijkheid om complexe gegevens om te zetten in begrijpelijke visuele inzichten.

Tijdens deze opleiding leer je omgaan met de belangrijkste aandachtspunten bij het gebruik van Looker Studio. Je krijgt inzicht in de verschillende functionaliteiten en hoe je deze kan inzetten om data te visualiseren en analyseren. We tonen je waar je op moet letten bij het creëren van overzichtelijke dashboards en hoe je deze kan inzetten voor het nemen van data gedreven beslissingen. Enige ervaring met Google Analytics is vereist om deze opleiding vlot te kunnen meevolgen.

Concreet leer je dit in twee uur tijd:

  • Je krijgt inzicht in de verschillende functionaliteiten van Google Looker Studio en hoe je deze kan inzetten voor data-analyse en -visualisatie.
  • Je leert hoe je overzichtelijke dashboards kan creëren en deze kan inzetten voor het nemen van datagedreven beslissingen.
  • Je maakt kennis met de verschillende soorten grafieken en visualisaties, steeds afhankelijk van de doelstelling die je voor ogen hebt.
  • Je krijgt concrete tips & tricks over hoe je zelf in je onderneming aan de slag kan met Looker Studio.
  • Je krijgt inzicht in wanneer het nuttig is om Looker Studio in te zetten en wanneer je dit beter niet doet.

Kan je niet wachten om jouw data te visualiseren en analyseren? Schrijf je dan snel in voor dit comma college op vrijdag 13 oktober, van 8u30 tot 10u30 in onze 411-workspace. Wij voorzien koffiekoeken als ontbijt.

13 oktober 2023

8u30-10u30

Google looker studio 3/11
€ 200,00

Abonneer je op de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van 

alle opleidingen.